نشست خبری پوتین و ترامپ در آلاسکا برگزار شد + جزئیات و فیلم شهادت یک مامور پلیس در پی درگیری با افراد مسلح در ایرانشهر + عکس شهید (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) تاکید عارف بر آمادگی ایران برای مبادله با اعضای اتحادیه اوراسیا با محوریت بخش خصوصی آغاز مذاکرات ترامپ و پوتین در آلاسکا؛ از استقبال بر روی فرش قرمز تا مذاکرات خصوصی در خودروی رئیس‌جمهور آمریکا + فیلم و عکس اولین تصویر از محمود علوی، وزیر سابق اطلاعات در بیمارستان «مروان برغوثی» کیست؟ | واکنش حماس به یورش بن‌گویر به سلول انفرادی نلسون ماندلای فلسطین دادستان واشنگتن علیه دولت ترامپ شکایت کرد واکنش تند رسایی به اظهارات اخیر استاندار مازندران درباره حجاب تهدید ترامپ علیه پوتین در ساعات پیش از آغاز مذاکره در آلاسکا انفجار واحد تولید مهمات در روسیه ۵ کشته برجای گذاشت پاسخ یک نماینده مجلس به اظهارات سخنگوی دولت درباره تعطیلی شنبه‌ها: می‌توانند دوشنبه یا سه‌شنبه را تعطیل کنند! مسمومیت ۵۰۰ نفر از نیروهای ارتش سوریه در حومه حلب شهادت ۵۱ فلسطینی طی ۲۴ ساعت اخیر در غزه (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) گنبد آهنین هندی ساخته می‌شود چین با اقدام اروپا برای فعال کردن مکانیسم ماشه مخالفت کرد قالیباف: پیش از آنکه نوبت سرزمین‌های بعدی برسد، به یاری فلسطین بشتابید حضور بیش از ۴ میلیون زائر خارجی در اربعین ۱۴۰۴ آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا در همه فتنه‌ها و توطئه‌ها علیه ایران شکست خورده است | بصیرت مردم مانع تحقق توطئه‌های دشمن شده است رئیس جمهور کره جنوبی برای احیای روابط با کره شمالی اعلام آمادگی کرد پوتین برای دیدار با ترامپ راهی آلاسکا شد (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) نعیم قاسم: فلسطین قطب‌نما باقی خواهد ماند حملات جدید هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به غزه (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) نخست وزیر روسیه با عارف دیدار کرد+ جزئیات (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) پیام عراقچی پس از حضور در مراسم اربعین ۵۳ پهپاد اوکراینی به دست روس‌ها سرنگون شد (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) خودکشی افسر اسرائیلی حاضر در جنگ غزه انفجارهای شدید در ادلب سوریه | ۶ نفر کشته و زخمی شدند
سرخط خبرها

افزایش حقوق کارکنان دولت امسال یک‌سوم تورم است| همسان‌سازی حقوق بازنشستگان به کجا رسید؟

  • کد خبر: ۱۶۹۷۴۴
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۷
افزایش حقوق کارکنان دولت امسال یک‌سوم تورم است| همسان‌سازی حقوق بازنشستگان به کجا رسید؟
رئیس کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش مجلس در خصوص همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و حقوق کارکنان دولت توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد وحیدی با انتقاد از فاصله ایجاد شده در خصوص پرداخت حقوق بازنشستگان، اظهار داشت: بر‌اساس ماده ۶۴ برنامه ششم توسعه؛ کارکنان دولت باید به‌نحوی حقوق دریافت کنند که این حقوق، نسبت به تغییرات تورم سالیانه، کفاف زندگی آن‌ها را بدهد. از سوی دیگر در خصوص بازنشستگان نیز به صراحت آمده که متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تحت پوشش صندوق‌های مختلف از وظایف دولت است.

نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان در مجلس یادآور شد: طی سنوات گذشته این موضوع متوقف باقی مانده بود، ولی در اوایل شروع مجلس یازدهم دولت نسبت به همسان‌سازی حقوق بازنشستگان موظف شد و پس از آن، دولت با ارائه لایحه‌ای به مجلس خواستار ترمیم حقوق بازنشستگان شد، ولی دولت جدید این لایحه را برای فراگیری در پرداخت‌ها پس گرفت.

وی ادامه داد: متأسفانه برخی افراد در سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی مانع از ارسال لایحه جدید دولت به مجلس شدند، از سوی دیگر عملاً وقتی مجلس بخواهد در قالب طرح این موضوع را پیش ببرد نیز به این دلیل که بار مالی آن در لایحه پیش بینی نشده در کمیسیون تلفیق رد می‌شود، همان اتفاقی که در قبال پیشنهاد بنده در سال گذشته رخ داد.

وحیدی تصریح کرد: اگر صندوق‌ها توانایی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را ندارند و دولت صرفا به این صندوق‌ها کمک می‌کند، تکلیفشان باید مشخص شود. در حال حاضر در پرداخت حقوق بازنشستگان صندوق‌ها فقط نقش ۵ درصدی دارند، در این شرایط سئوال این است چرا این صندوق‌ها باید ادامه کار دهند؟ برای اینکه فقط حقوق‌های بالا به مدیران و هیئت‌مدیره صندوق‌ها پرداخت شود؟

رئیس کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس تصریح کرد: اگر دولت اجازه داشته باشد این صندوق‌ها را به فروش برساند، می‌‎تواند از درآمد ناشی از این اقدام، بخشی از هزینه‌های خود را پرداخت کند، این موضوع در برنامه هفتم باید تعیین تکلیف شود. بر اساس اذعان این صندوق‌ها همگی ورشکسته بوده و لزومی ندارد، صندوق ورشکسته ادامه فعالیت دهد.

وی اضافه کرد: چرا وقتی بانک مرکزی و مرکز آمار ایران طی آمار‌های جداگانه‌ای تورم نقطه به نقطه را قریب به ۶۰ درصد اعلام کرده، حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۲ فقط ۲۰ درصد افزایش پیدا می‌‎کند، در این شرایط حقوق بگیران ثابت در تغییرات تورمی با مشکلات جدی مواجه می‌شوند. افزایش تورم در صورتی در جامعه وجود دارد که حقوق افراد حقوق‌بگیر یک سوم تورم رشد داشته و این مسئله قطعا اقتصاد خانوار را با مشکل مواجه می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->